SohbetFix.Net Paylaşım Platformu

Son İletiler

Sayfa 1 2 3 4 5
21
Genel Sohbet / Discord Profillerini Sorgulayı...
Son İleti Gönderen sohbet - Tem 10, 2022, 12:05 ös
yardımcı araçlar kullanarak discord profil sorgulama işlemi yapabilir, avatar, rozet ve discriminator gibi özellikleri görüntüleyebilirsiniz.

ücretsiz araçlar kullanmakta olduğumuz ip'ye ait detaylı bilgi verirken, ip adresimizi, internet servis sağlayıcısını, ülke ve şehri, aynı zamanda enlem boylam ve posta kodu gibi detayları sunmaktadır.


Çekiliş araçları sayesinde belirttiğiniz kişiler arasında adil bir çekiliş oluşturabilirsiniz, bu sayede zorlanmadan ve hızlı bir şekilde çekilişi sonlandırabilirsiniz..
22
Genel Sohbet / İnstagram Takipçi Satın Al Güv...
Son İleti Gönderen sohbet - Tem 09, 2022, 06:26 ös

instagram beğeni satın alma işlemi tamamen güvenli bir platformda gerçekleştirilir ve sizlerde takipçilerinizi bu platformdan alabilirsiniz. Bir çok takipci sayesinde sosyal medya hesabınızın görsellerini artırarak halka ekledikten sonra daha fazla takip alabilirsiniz.

Teknolojiyi yakından takip eden, geliştirmeye odaklanan ve yenilikleri aktif olarak takip eden markalar, sosyal medya kampanyalarında güçlü bir araç olarak değerlendiriyor. Sosyal medya bayiliği sayesinde farklı toplum katmanlarına hitap edebilirsiniz. Daha önce birçok marka olduğu gibi siz de; Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube gibi sosyal alanlarda hizmet vermek isteyebilirsiniz.

Siz de Türkiye'nin en iyi sosyal medya bayilik paneli ile daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefleyebilirsiniz.

Sosyal medya üzerinden hizmet veren firmaların satış verimliliğini artırmayı sağlayan en etkili yöntemlerden birisi, kullanıcılarla iletişim kurmaktır.

instagram takipçi ve beğenisi ise bu alanda ne kadar etkili olduğunuzu gösterir.

Boş bir profil kimseye güven vermez, potansiyel müşteriler boş profiller karşısında alışveriş yapmaları pek mümkün değildir.

Türkiye'nin en iyi sosyal medya bayilik paneli olan Sayfa Fotoğraflar Panel, fotoğraf paylaşım sitelerinin geçerli olduğu tüm alanlarda kullanabileceğiniz bir çözüm sunuyor.
23
Genel Sohbet / Ücretsiz Amazon Danışmanlık Hi...
Son İleti Gönderen sohbet - Haz 11, 2022, 10:27 öö
amazon danışmanlık alarak satıcı kaydı oluşturun ve işlerinizi bir sonraki seviyeye taşıyın!

Amazon Türkiye ile daha fazla müşteriye ulaşın ve işinizi büyütün! Hemen hesap açın.

Amazon Türkiye, ürünlerinizi bütün dünyada satın alabilecek müşterilerle buluşturmanıza olanak sağlayan en büyük online alışveriş platformudur.
Hem Amazon Türkiye hem de Amazon'da satın alabileceğiniz ürünleri kolayca görebileceğiniz bir bölüm bulunmaktadır.

Amazon Türkiye'nin ücretsiz ve kolay bir şekilde kullanılabilen web sitesine giriş yaparak, tüm ürünlerin özelliklerini inceleme, satın alma ve taksit seçeneklerini görme imkanına sahipsiniz.

İletişim bilgilerinizi düzenleyip, ürünlerinizi satabilir ve daha fazla müşteriye ulaşabilirsiniz.
24
Genel Sohbet / Yep yeni yazı şekilleri ile pu...
Son İleti Gönderen sohbet - Haz 10, 2022, 09:01 ös
Sitemiz içerisinde bulunan oluşturucu özelliği sayesinde, pubg isimleri şekilli olarak yazabilirsiniz.

yazı şekilleri, sayesinde sosyal medya hesabınızı daha çok dikkat çekici yapabilir profilinizi şekillendirmek için sitemizi kullanabilirsiniz.

Örneğin, "Pubg isimleri şekilli", "PUBG Nickleri Şekilli" gibi. Şekilli nickler ile sosyal medya hesaplarınızda görsel bir etki oluşturabilirsiniz.

Bu tür yazılar genellikle dekoratif amaçlı kullanılmakta ve birçok e-ticaret sitesinde, oyuncu profilinde, iletişim araçlarında kullanılmaktadır.

şekilli nick yazma günümüzün popüler işlemlerinden biri sayılabilir çünkü bir çok pubg oyuncusunun profilinde bu şekilde isimleri şekilli olarak görmekteyiz.
25
Genel Sohbet / Son dakika haberler, en güncel...
Son İleti Gönderen sohbet - Haz 01, 2022, 07:28 ös
Türkiye ve Dünya gündeminden sıcak gelişmeleri, son dakika haberleri sizler için yayınlıyoruz.

Türkiye'nin en büyük medya organlarından birisi olan Habertürk Gazetesi, haberlerinde "son dakika" başlığını kullanmakta ve bu bağlamda herkesi gündeme alan önemli gündemleri konuşuyor.

Son dakika haberleri ile ilgili bilgilendirmeyi istediğiniz her an Habertürk'te bulabilirsiniz.

Türkiye ve Dünya gündeminden sıcak gelişmeleri, son dakika haberleri sizler için yayınlıyoruz.

Türkiye'de önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti'nin yeni sistemi BİK'tan alacağını düşünenlerin kafası karıştı.

Ekonomik krizden çok etkilenen Türkiye'de son dönemde yapılan bazı değişikliklerle ekonominin iyiye doğru atlama sinyallerini almaya başladı. İşsizlik oranları da düşüncelerimizi değiştirdi.
26
Genel Sohbet / Ayetel Kursi 'nin Islam daki ö...
Son İleti Gönderen sohbet - May 31, 2022, 08:29 ös
ayetel kürsi; tevhid inancına ilişkin en detaylı bilgiyi içeren, tüm tevhid ayetlerinin manasını özetleyen bir duadır.

Ayetel Kursi, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de Bakara Suresi'nin 255. Ayetidir. Medine'de indirildiğine ve birçok fazileti olduğuna inanılmaktadır.

İçinde Allah'ın kürsüsü zikredildiği için "Âyetü'l-kürsî" adıyla anılan bu âyet Kuran-ı Kerim'de Bakara suresi'nin 255. ayetidir.

Ayet'el Kürsi anlamı: Allah'tan başka ilah yoktur. O Hayy'dır, (sürekli diridir) Kayyumdur (kudretin kaynağıdır). Ne gaflet yaklaşır O'na ne kendinden geçme ne de uyku. Göklerde ne var, yerde ne varsa yalnız O'nundur. O'nun huzurunda bizzat onun izni olmadıkça kim şefaat edebilir?
27
Genel Sohbet / Kaliteli Türk Takipçi Satın Al...
Son İleti Gönderen sohbet - May 31, 2022, 03:20 ös
Instagram takipçi, instagram  beğeni satın al, türk takipçi

İnstagram Takipçi al Instagram takipçi satın almak için tek yapmanız gereken Instagram hesabınızı kullanarak kendi fotoğraf paylaşımlarını veya diğer insanların fotoğraflarına takip etmek.

Düşmeyen takipçi Al Instagram'da takip edilirken bazen bir fotoğraf daha çok beğenilirse onun üzerine bir kutu işareti konur ve buna "takipci" denilir. Takip ettiğiniz herkes size ne kadar özel olduğunuzu anlaması için size bir sürpriz yapabilir, bu da sizinle olan ilişkinizi belirginleştirecektir.

Ucuz Takipçi al Takipçi satın almak için Instagram takipçi veya beğeni satın alabilirsiniz. Takipçi, instagram  beğeni satın al, türk takipçi, instagram takipçi satın al, instagram  beğeni alma sistemi.
28
Genel Sohbet / Instagram takipçi satın almak ...
Son İleti Gönderen sohbet - May 31, 2022, 02:49 ös
Aktif Takipçi Satın Almak İçin Doğru Yerdesiniz %100 TÜRK TAKİPÇİ SATIN AL

türk takipçi satın alabileceğiniz, güvenilir ve çok ama çok hızlı takipçi satın almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Farklı kategorilerde farklı sayıda takipçi aramayı tercih edenler için de farklı paketler hazırladık. Böylece her konuda farklı türde yapacaklar ve daha yüksek tutar aldılar.

Instagram takipçi satın almak için doğru yerdesiniz. Instagram takipçi satın almak istiyorsanız, instagram takipçi almak istiyorsanız, instagram takipçisi satın almak istiyorsanız, instagram takipçi kasma siteleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Bu sitede, Instagram TÜRK TAKİPÇİ SATIN ALICILARI ve tüm Türkiyenin en ekonomik takipçi satın alanlarını bir araya getirdik.

Bu sayfada, Instagram TÜRK Takipçi Satın Aldığınızda Nelere Dikkat Edilmeli? Sitemizde bulunan tüm ürün ve hizmetler için uygun fiyatlar sunmaktayız. Herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Instagram takipçi satın almak için doğru yerdesiniz!

sosyal medya uzmanı çalışanlarımız sizler için profil analizi yapıp ihtiyacınız dahilinde yönlendirmelerde bulunuyor. Istemeniz durumunda ise sosyal medya yöneticiliğinizi üstlenebilmekteyiz.

türk beğeni satın almak için en doğru yerden güvenilir bir şekilde takipçi satın alabilirsiniz. Instagram'ta takipçilerinizi sürekli azaltabilir ya da kaldırabilirsiniz, ancak instagramda gerçek bir sayfada olmanız için gerekli olan takipçilerden farklı bir şekilde takipçi satın almanız gerekmektedir.

Yapmanız gereken tek şey, web sitemizden takipçi satın almak için üye olabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Instagram takipçi satın almak isteyen herkes kolayca bizimle iletişime geçebilir, en ucuz fiyatlarla her zaman dikkatini çekmek için sürekli yeni bir ajandasınız olacaktır.

Bizimle iletişime geçmeniz hiçte zor değil, Instagram takipçi satın almak için doğru yerdesiniz %100 TÜRK TAKİPÇİ SATIN ALTINA GECERSİNİZ.
29
Genel Sohbet / Oyuncu ve modellere özel antre...
Son İleti Gönderen sohbet - May 30, 2022, 05:20 ös
Oyuncu ve modellere özel antrenman programları, sahne görüntüleri, ses kayıtları, fotoğrafların sunum çalışmasına yönelik yapılması gereken tüm işlerde uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz.

oyunculuk ajansı, oyuncu arayan kişilerin bu işi gerçekleştirebileceği bir ajans olması gerekir.

Çünkü oyunculuk kariyerinde yer alan insanlar sadece oyuncuyken değildir. Birçok kişi ile birlikte çalışmakta ve birçok projeyle uğraşmaktadır.

Dolayısıyla bu kişilerin ihtiyaçlarına göre oluşturulur ve her birinin ihtiyaçlarına göre çalışmalar yapılır.

cast ajans firmaları genellikle model arayan insanlar bulunur ve bunlara çalışma imkanı sunulur.

Çocuk ajansları, çocuk modelleri, çocuk oyuncu ve çocuk modellerine karşı büyük bir ihtiyacı olan görsel medya sektöründe yer almaktadır. Bu nedenle çocuk ajansları, çocuk oyuncu ve kullanıcılarına internet temsilcilikleri sağlamaktadır.

Kadın ajanslarında olduğu gibi erkek ajanslarında da farklı ihtiyaçlara göre iş yaparlar.

model ajans firmaları çocuk modeller ile ilgili konulara değinmek istiyorum. Çocuklarda modellik ve oyunculuk her zaman vazgeçilmez olmuştur. Bu durum daha da artmakta ve artmaya devam edecektir. 
30
Genel Sohbet / Son yıllarda kadınlar moda ve ...
Son İleti Gönderen sohbet - May 30, 2022, 04:41 ös
Kadınlar için en özel modeller görmek ister misiniz?

Özellikle de yaz mevsimi yaklaştığı için bahar stili ile ilgili olarak sizlere bir çok farklı alternatif sunuyoruz.

Yaz mevsiminde her zaman yaza daha uygun bir model ile yakalanmak isteyen kadınlara önerilerde bulunuyoruz.

Kadın giyim üreticisi, kadın tayt modelleri, kadın spor taytlar, spor tayt fiyatları ve kadın bluz modelleri ile tüm Kadınlar ekibi ile sizlere en uygun ürünleri sunuyoruz. Kadın giyim ürünleri seçimi yaparken size yardımcı olmak için sizlere yardım etmeyi amaçlıyoruz. Birbirinden güzel çeşitlerde kadın giyim modelleri sizleri bekliyor.

Kadın giyim ürünleri, kadın tayt modelleri, kadın spor taytlar, spor tayt fiyatları, kadın bluz fiyatları, kadın spor bluzlar ve daha birçok ürünler ile Kadınlar Giyim'de.

Kadınlar Giyim'in kurucusu ve yönetim kuruluna güvenerek online alışveriş yapabilirsiniz.

Kadınlar Giyim'de geniş bir ürün yelpazesi ve maksimum verimlilik sunuyoruz.

Kadın giyim, kadın tayt modelleri, kadın spor taytlar, spor tayt fiyatları, Kadın bluz modelleri, kadın spor bluzlar ve kadın bluz fiyatları ile ilgili bilgileriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz.

Kadın giyim üreticisi olarak sizlere sunacağım her türlü ürünümüz için daima geniş bir araştırma yaparak fiyat ve özellik baz alarak sizler için en uygun olanları sunmaya çalışmaktayız.

Bu sayede siz değerlerimize göre en uygun fiyat ve ürün seçimi yapmanız mümkündür.
Sayfa 1 2 3 4 5